Telegram PC電腦版下載- PC電腦玩手遊 - 夜神手機模擬器
gameIcon

Telegram di PC

Install  100000W+
Download NoxPlayer, mainkan Telegram dengan layar besar - pengalaman main game lebih nyata

Mainkan Telegram di PC dengan NoxPlayer

Detail

Terakhir update :  2022-08-11        Versi sekarang :  8.4.3
Permesejan segera tulin mudah, pantas, selamat, dan disegerakkan di semua peranti anda. Di antara aplikasi 10 teratas di dunia dengan lebih 500 juta pengguna aktif.

CEPAT: Telegram adalah aplikasi permesejan terpantas di pasaran, menghubungkan manusia melalui rangkaian pusat data yang unik dan ditaburkan di seluruh dunia.

DISEGERAKKAN: Anda dapat mengakses mesej anda dari semua fon, tablet dan komputer dalam masa yang sama. Aplikasi Telegram adalah berdikari, jadi anda tak perlu hubungkan ke fon anda. Mula menaip di salah satu peranti anda dan selesaikan di peranti lain anda. Anda tidak akan kehilangan data lagi.

TANPA BATAS: Anda boleh menghantar media dan fail, tanpa had pada jenis dan saiznya. Seluruh riwayat bual anda tidak memerlukan ruang disk pada peranti anda, dan akan disimpan dengan selamat di awan Telegram selama anda memerlukannya.

SELAMAT: Kami menjadikan misi kami untuk memberikan keselamatan terbaik yang digabungkan dengan kemudahan cara guna. Semua di Telegram, termasuk bual, grup, media, dan lainlain disulitkan menggunakan gabungan penyulitan AES simetri 256bit, penyulitan RSA 2048bit, dan pertukaran kunci DiffieHellman yang selamat.

100% PERCUMA & TERBUKA: Telegram mempunyai API berdokumentasi secara percuma untuk juruprogram, aplikasi terbuka dan binaan yang boleh disemak untuk membuktikan aplikasi yang anda muat turun adalah dibina dari kod asal sama seperti yang diterbitkan.

HEBAT: Anda boleh membuat grup bual sehingga 200,000 ahli, berkongsi video besar, dokumen jenis apa sahaja (.DOCX, .MP3, .ZIP, dll.) sehingga 2 GB setiap satu, dan menyediakan bot untuk tugas tertentu. Ianya alat yang sempurna untuk menempatkan komuniti di talian dan menyelaraskan kerja berpasukan.

BOLEH DIPERCAYAI: Dicipta untuk menyampaikan mesej anda dalam bait minima yang mungkin, Telegram adalah sistem permesejan yang paling dipercayai yang pernah dicipta. Ia dapat berfungsi walaupun pada sambungan mudah alih yang paling lemah.

SERONOK: Telegram mempunyai alat penyuntingan foto dan video yang hebat, stiker beranimasi dan emoji, tema yang boleh disesuaikan untuk menukar paparan aplikasi anda, dan stiker / platform GIF terbuka untuk memenuhi semua keperluan ekspresif anda.

MUDAH: Walaupun menyediakan pelbagai ciri yang belum pernah dicipta sebelum ini, kami sangat berhatihati untuk pastikan interfes yang sempurna. Telegram adalah sangat mudah, anda pasti sudah tahu cara menggunanya.

PERIBADI: Kami memandang serius privasi anda dan tidak akan memberi akses data anda kepada manamana pihak ketiga. Anda boleh hapus manamana mesej yang anda kirim atau terima untuk kedua pihak, pada bilabila masa tanpa meninggalkan kesan. Telegram tak akan guna data anda untuk tunjuk anda sebarang iklan.

Bagi mereka yang berminat dengan privasi maksima, Telegram menawarkan Bual Rahsia. Mesej Bual Rahsia dapat diprogramkan untuk musnah sendiri secara automatik dari keduadua peranti yang mengambil bahagian. Dengan cara ini anda dapat mengirim semua jenis kandungan yang musnah sendiri mesej, foto, video, dan fail. Bual Rahsia menggunakan inkripsi awal ke akhir untuk memastikan bahawa mesej hanya dapat dibaca oleh penerima yang sepatutnya.

Kami akan terus memperluas batasan yang dapat anda lakukan dengan aplikasi pemesejan. Jangan tunggu bertahuntahun untuk mesenjer lama lain sampai ke tahap Telegram sertai revolusi ini hari ini.
arrowIcon

Bagaimana memainkan Telegram di PC menggunakan NoxPlayer?

  • 1Download NoxPlayer di PC Anda.

  • 2Aktifkan paket instalasi dan selesaikan install nya

  • 3Cari Telegram di NoxPlayer

  • 4Install gamenya di Google Play.

  • 5Klik ikon Game untuk memulai

  • 6Mainkan Telegram dengan NoxPlayer di PC lebih mudah

Metode kenyamanan

Langkah 1. Klik "Download di PC" untuk download NoxPlayer dan apk

Langkah 2. Jika Anda sudah unduh NoxPlayer di PC, klik "Download APK", kemudian seret dan letakkan file ke emulator untuk menginstal.

Video menakjubkan dari Telegram

Ingin menjalankan Telegram dengan pengalaman bermain game yang lebih baik? Dengan keunggulan layar yang lebih besar, keyboard yang lebih cerdas dan stabil, serta kinerja hardware yang lebih unggul, dengan bangga NoxPlayer menciptakan pengalaman bermain game yang ekstrem di PC. Dengan mengunduh dan memainkan Telegram di PC melalui NoxPlayer, pengguna tidak perlu khawatir dengan kapasitas baterai atau gangguan panggilan lainnya.
NoxPlayer kompatibel dengan Android 7 dan mensupport lebih dari 90% game mobile di PC, yang akan meningkatkan pengalaman bermain game Anda dengan sempurna. Selain itu, dengan membuka banyak layar instance, Noxplayer mendukung untuk menjalankan beberapa game atau aplikasi secara bersamaan, atau mengobrol dengan teman Anda saat bermain game.
NoxPlayer sangat kompatibel dengan AMD dan Intel dengan teknologi virtualisasi inti eksklusif, membuat komputer Anda berjalan lebih stabil dan lancar. Unduh NoxPlayer dan rasakan pengalaman ekstremnya sekarang!

Game populer

closeIcon
computerIcon

NoxPlayer is designed for Windows and MAC OS, please visit this website via computer browser to download NoxPlayer.